Projecten

De meest recente projecten

Wandelweg 89-91 – Wormerveer

Aan de Wandelweg in Wormerveer, is een hoogwaardig stuk woonkwaliteit toegevoegd, in de vorm van 9 bijzondere appartementen in een statig woongebouw.

Het ontwerp is ingepast binnen haar omgeving en voegt zich in het ritme van de omliggende bebouwing. De vormgeving, refereert door zijn vorm en details aan de jaren ‘30. Door het gebruik van een bijzondere gevelsteen in combinatie met de witte houten kozijnen en de antraciet dakpannen ontstaat een gebouw met een geheel eigentijdse en hoogwaardige uitstraling dat over tientallen jaren nog steeds een van de meest statige panden aan de Wandelweg zal zijn.

In het woongebouw zijn totaal 9 appartementen gerealiseerd. De appartementen zijn verschillend in grootte, maar hebben allemaal een efficiënte indeling. De appartementen zijn heel licht, met veel ramen en hebben riante privé buitenruimtes.

Thuis in Wormerveer is gelegen in de dorpskern van Wormerveer met alle dagelijkse voorzieningen in de buurt.

Projecten: Gerealiseerd

Projecten: In ontwikkeling

Projecten: In verkoop

Related Posts

Nassauplein

Een historisch gebouw aan het Nassauplein in hartje Alkmaar krijgt een metamorfose en wordt komend jaar getransformeerd naar mooie appartementen.

Read More

De Ambacht

Ons oude kantoor aan de Ambachtsweg in Heiloo wordt volledig getransformeerd tot een mooi appartementencomplex genaamd De Ambacht.

Read More

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *