Projecten

De meest recente projecten

Beverwijkerstraatweg – Castricum

Aan de Beverwijkerstraatweg in Castrucim is het  woonproject AMBIANCE is gerealiseerd. De locatie is een prachtige zichtlocatie met uitzicht op de duinen en in de nabijheid van diverse voorzieningen.

Het ontwerp is ingepast binnen haar omgeving en voegt zich in het ritme van de omliggende bebouwing. De vormgeving, refereert door zijn vorm en details aan de jaren ‘30. Door het gebruik van de mangaan gevelsteen in combinatie met de witte houten kozijnen en de antraciet dakpannen ontstaat toch een gebouw met een geheel eigentijdse uitstraling dat over tientallen jaren nog steeds het meest statige pand is aan de Beverwijkerstraatweg. De woning onderscheidt zich niet alleen aan de buitenkant.

Binnen in de woning is leven in luxe en comfort waar het allemaal om draait. Op de begane grond treft u bij binnenkomst al licht en ruimte door de aanwezig vide. Verder is de woning voorzien van een royale leefkeuken, een bijkeuken en een grote woonruimte begrenst door grote ramen. Het woongedeelte is voorzien van openslaande tuindeuren, waardoor de tuin een verlengstuk van uw woonkamer wordt. Op de verdieping vindt u nog meer kwaliteit, vier ruime slaapkamers en twee badkamers. De hoofd slaapkamer is zeer bijzonder en voorzien van een inloopkast en badkamer en suite. Eén van de andere slaapkamers heeft ook nog de beschikking over een balkon. Kortom een woning om onbeperkt van te kunnen genieten met een chique en warme uitstraling.

 

Projecten: Gerealiseerd

Projecten: In ontwikkeling

Projecten: In verkoop

Related Posts

Project De Ambacht in verkoop

In Juni zijn we de verkoop gestart van 15 appartementen op de plek waar we jarenlang zelf kantoor hebben gehouden.

Read More

West Friese Stolp te Aartswoud

In Aartswoud is afgelopen mei het bestemmingsplan definitief geworden voor het realiseren van een nieuwe stolp. Taats architecten uit Nieuwe

Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *